Bethseda Studios öppnar ny studio!

Posted on november 12, 2014  in FPS

Battlecry Studios i Austin, Texas är det nya konceptet från den välkända studion Bethesda. Ett nytt icke utannonserat projekt är under utveckling. Vi kan bara gissa att det rör sig om ett nytt gigantiskt spel inom MMO-genren.

Deras ägare Zenimax Media, som också är ägare av ID Software gör det hela mera intressant, då det är klumpen av storheter inom dataspelens actionvärld.

Med spelgiganter som The Elder Scrolls och andra rollspel, tillsammans med Doom och Quake så ligger dessa i täten när det gäller grafisk spelunderhållning i datavärlden. De har länge utvecklat världar och spelidéer som andra utvecklare bara vågat drömma om att uppnå.

Hur blev det egentligen med nästa högaktuella spel i Doom-serien? Detta spel har varit så efterlängtat under en lång tid, men det har kommit information som får oss spelfanatiker att vänta, och vänta. De säger nu att det snart ska vara dags att släppa detta gigantiska projekt, som tagit flera år till vår närmaste dataspelsförsäljare. Snacka om rusningen som kommer att bli efter det spelet. Tror nog att det kan bli större än det Svenska valdeltagandet, med tanke på allt reklam som gjorts.

I viket fall, så är enligt reklamen, helvetet här igen. Doom kommer tillbaka, blodigare än någonsin. Utvecklingen av detta spel, har gått tillbaka till sina rötter vilket många av oss retrofantaster kommer att älska. Det handlar om snabba strider, förhindra att bli skadad av projektiler, gå vidare till nästa mål och framför allt slakta nästa demon med alla medel till hands.

Ett spel i tiden, som kommer att göra alla FPS-älskare upphetsade så till den grad att spelet förmodligen kommer att sälja slut i butikerna redan första dagen. Gillar du actionspel, och har en PC eller konsol som klarar de minimikrav som krävs så är det bara att börja köa.

Integritetspolicy